KONIJNENHOK BOUWTEKENING PDF

Je beslist om het zelf te doen Je kan dus beter zelf een konijnenhok maken. Zelf een konijnenhok maken mag geen probleem zijn als je een beetje handig bent. Onderstaande konijnenhokken zijn ongeschikt als nachtverblijf om konijnen ‘s nachts in op te sluiten. Indien aan onderstaande hokken een ren is vastgemaakt . @bouwenmetroger. Meer dan bouwtekeningen & projecten. Amsterdam, The Netherlands. Joined December.

Author: Akizil Shakahn
Country: Azerbaijan
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 27 December 2009
Pages: 482
PDF File Size: 10.84 Mb
ePub File Size: 5.65 Mb
ISBN: 192-4-78920-330-7
Downloads: 33424
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malajinn

Bouwtekening konijnenhok

De aanschaf van een knaagdier betekent ook veel knaagdieren benodigdheden. Denk hierbij aan knaagdierenkooien en knaagdierenhokken.

Voor buiten wordt een knaagdierenren aangeraden. Ga je op pad met je kleine knager?

Bouwtekening konijnenhok | Doe Het Zelf Blog

Vervoer hem dan in een transportbox. Ook voor verzorging van je knaagdier kan je terecht in onze knaagdierenwinkel. Kooiaccessoires en inrichting Nadat je een kpnijnenhok hebt aangeschaft voor je knaagdier, moet je deze inrichten om het comfortabel te maken. Start met het leggen van een bodembedekkinghierdoor wordt het vocht in de kooi geabsorbeerd. Richt de kooi vervolgens in met kooiaccesoires.

  HOAKIAU DI INDONESIA PDF

Knaagdierenvoer Knaagdierenvoer heb je in allerlei varianten. Het voer kan geschikt zijn voor een bepaald soort knaagdier of geschikt zijn voor alle knaagdieren.

Het voer kan in speciaal gemaakte voerbakken voor knaagdieren. Voorkom selectief eetgedrag door het voer zo nu en dan af te wisselen met snacks. Knaagdierenspeelgoed Knaagdieren zijn actieve dieren; het is dan ook belangrijk om je kleine knager voldoende prikkels en lichaamsbeweging te geven, zeker als je ze af en toe wilt verwennen met een snack. Speelgoed is daarvoor een goede oplossing, zoals tunnels konijmenhok, loopwielen en nestplekjes.

Sommige knaagdieren konijnennhok actief in de nacht en slapen graag overdag, en speelhuisjes zijn daarvoor handig. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Speelgoed Konijnen speelgoed Cavia speelgoed Hamster speelgoed Chinchilla speelgoed Muizen speelgoed Ratten speelgoed. Alles voor jouw kleine knager De aanschaf van een knaagdier betekent ook veel knaagdieren benodigdheden.

Ferplast Kooi Ferplast – konijnkooi krolik bor x Midwest Critter Nation Double 92x61xcm. Interzoo Pinky1 Mocca – Hamsterkooi – 50 x 33 x 27 cm. Ferplast Mini Duna Hamsterkooi – Assorti – 55 x 39 x 27 cm. Merkloos Knaagdierkooi Antraciet – x 59 x 48 cm 70, Ontdek alle artikelen in de Knaagdierenwinkel van bol.