A GYERMEKLDS VARZSLATA PDF

Author: JoJobar Muzuru
Country: Cape Verde
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 18 January 2014
Pages: 29
PDF File Size: 10.83 Mb
ePub File Size: 12.57 Mb
ISBN: 668-8-93993-195-4
Downloads: 31085
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faurisar

Jan van den Boomen – Tzn, vzen, rnykban Download Report. Published on Dec View Download 2. Jrdn Csaba, Kleinheincz Csilla Tiszteletbeli szerkeszt: A dhs tenger fordtotta: Trey Jnos Trtnik a csszri korontl szmtott Egy rnyk mszkl a fejemben. Kezdetben nem gyermrklds, hogy ez aggasszon-e vagy sem. Szomor s magnyos rnyk.

Mostansg puha l-bakon jr-kel, nem is vwrzslata pille talpaival, akrha nem is ltezne, csupn magamnak tallnm ki, hogy ne legyek egyedl. Egszen pontosan tudom azt is, miknt kerlt oda. Most csnd-ben hallgat, nem mozog.

Guthy georgina pdf

Taln sszekucorodva vr, ta-ln a szemem rsein t kmleli a kls vilgot, hogy geyrmeklds, hov is vetettk az istenek. Vagy az emlkkpeim tvesztjben csorog valahol, egy megrogyott jadili ka-pubolt alatt, s azon tpreng, n vajon mirt ezt az utat v-lasztottam egykoron. Nha azt hiszem, mindjrt megpillantom magam eltt, ellp valahonnan, ltszlag ebben a vilgban, mint akr-ki ms. Benzek egy ablakon s ott l egy asztal mgtt, mintha mindig is odatartozott volna. Rm mosolyog, mert tudja, hogy felismertem.

Kecses, bszke tarts, magas kyr kisasszony, konok szeme szrke, mint a viharos tenger, a 9 haja hbl fonva. Kt testvre van, szakasztott msa varzxlata a kett.

N-ha elunja, hogy csendben figyel odabent, s puha rnykl-bain stra indul. Pille talpai nem rintenek. Ha tallkoznnk, taln mg szt is rthetnnk. Kt n erre mg akkor is kpes, ha olyan szakadkok vlasztjk el ket, mint az rnykot s engem. Kzbe veszem a fejket. Pomps, hibtlan kyr mun-ka, egyszer ezst vekkel, vkony ezst levelekkel. Varzslafa, mint a kgyk.

Ujjaim kedvtelve jtszanak csillog vonala-in. Mondhatnm, hogy szerencsm volt, amirt rtalltam, de nem ez az igazsg. Orwella mutatta meg t nekem. Htradlk a prnn s homlokomra helyezem a fej-ket, mint azon az jszakn, amikor az rnyk tkelt a fe-jembe. Most azonban szntszndkkal hagyom maga-mon, nem gy, mint akkor. Most elreteszeltem az ajtt, behajtottam a korhadt zsalugtereket a kk hold arca eltt.

Most nem a fradtsg miatt hunyom le a szemem. Szinte rzem, ahogy az rnyk megrezzen, majd felll mlt kpeim kztt, rzem krltte emlkeim jadili si-ktorszagt. Nhny napja mr vele lmodom. Szomor histria, de valamirt ltnom kell. Kvncsi vagyok, miknt vgz-dik, s igen, abban is bzom, hogy mgsem lesz igazam, s msknt r vget.

  IPV5 ADDRESS PDF

Ezzel magam is meglepem. A magam mdjn kedvelem az n rnykomat, de sze-rintem semmi j nem vr r ebben a trtnetben. Izgatott vagyok inkbb, semmint lmos, a fejk mg-is elandalt, s vgl hosszan, beleegyezn shajtok.

Belpek az vilgba, olyan termszetessggel, ahogy rkezett a fejembe hrom jszakval ezeltt Aryll Marg polosks vendghzban. Alyssya az gy vgben, htt a lakosztly falnak vetve szipogott.

Ktsgbeesett, sszezavarodott, semmit nem r-tett. Most, hogy vgig tudta gondolni a tr-tnteket, jutott csak eszbe, hogy valjban arra is alig volt ideje, hogy meglelje a nvrt. Nagyot, szag-gatottat shajtott, s elhzta dreggise ujjbl a kendjt. Megtrlte az orrt s a szemt. Az arcfestse mr gy-is tnkrement, nem kmlte.

Elszr nzett krbe nvre lakosztlyban. Csak egy dolgot tudott biztosan. Egy Csszr-szigeten van, Syshja frjnek, a tvol-keleti concitatornak roppant sz vrkastlyban, valahol tl a Sinemossa szigetrenge-tegn, a vgtelen cen peremvidkn. Szemben vele kerek ablaksort ptettek a hajvr fl-s szintjnek lakosztlyfalba a sziget ptmesterei.

Ha-sonlatosat ahhoz, mint amilyet az asszonyi birodalm-ban lthatott. Az azonban most mrhetetlen tvolsgban tle, valahol a Tau Arsyla szrazulatainak kzelben lebe-gett a hullmokon. Kt ablak nyitva volt a hrombl, hs tengerszl lebegtette a fzld selyemfggnyket. A pad-lt krkokkal s cetekkel hmes vrs sznyegek bortot-tk, krben a falakon lngszn ikonok Sogronnal, fsttel s kgykkal. Ez nmagban mg nem lett volna megle-p Khalys Khalys-on Mern’icch concitator csaldja rgrl a Tzkobra hitn volt – Alyssya azt nem rtette, miknt 11 lehet, hogy nvre sajt lakosztlyban nem jutott hely Morgennak, az Arnykrnnek.

Brhogy is nzeldtt, semmit nem ltott, amit hozz kthetett volna. Se egy piciny szobrot, sem ms aprszentlyt. Hullmfarags szekrnyek s ldk, nhny magas tmlj lzsmoly, egy rvid lb, fekete lakkasztal – taln Enoszukbl sakknak s krtyajtknak, ezsttkrk s egy mozg-festmny Arkhatyss-szal.

Arkhatyss sszevont szemldkkel nzett rajta a mesz-szesgbe, fak hajt szl ciblta, szja sarkban magab-z mosoly.

A kyressa most mr be merte vallani magnak azt, ami mindig is nyugtalantotta, valahnyszor gyer-mekkorban Syshja jegyest nzegette.

Igen, ezzel a kyr nagyrral nincs minden a helyn. Valami ott rejtez ben-ne, ami azonnal nem lthat, csak sejteni lehet, hogy be-llrl rgja. Fortyog dh s fny-telen homly. Most mr tisztbban ltta. Igazn remek fest ksztette a varzsfestmnyt. De hol van az Alomrn?

  GY HD100 MANUAL PDF

Pdf photoshop tutorials cs3

Nehezen tudta elhinni, hogy Syshja biztonsgban rezhette magt itt nlkle. Nyugta-lant volt minden a hinyban. Ktsgbeesetten dlt ha-nyatt a roppant gyon. Te meg ki vagy? Szellembeszddel rkezett a krds, sszetveszthetet-len mdon, hogy Alyssya nkntelenl is elmosolyodott az rzsre. Mr a ne-vre is emlkezett. A babarsb ott llt az gy lbnl, a nagyablak vetette fnysugrban, krltte az ablakminta lusta rnykkgyi a sznyegen. A nyelve oldalra lgott szjbl, amely kis fogaival mosolyogni tetszett. A farkt nagy ervel csvl-ta, m izmai megfeszltek, a lbt kiss behajtotta, nem lehetett eldnteni, hogy jtszani akar-e, vagy tmadni fog.

Alyssya gy dnttt, leginkbb kvncsinak ltszik. Na, Pyp, te mondd meg, ki vagyok! Pofjnak szemldkforma foltjai mg magasabbra ugrottak, szuszogva szimatolt. Rozsdaszn pihebundjt megborzolta az ablakokon be-kanyarg tengerhuzat. Te Shos asszonya vagy! Ht persze, hogy az vagyok, Pyp! Szagold meg nyugodtan kzelebbrl a testvredet, mg itt van az rintse a kezemen!

Pyp az lbe vetette magt, de oly hirtelensggel, hogy Alyssya felkacagott. A babarsh sszevissza szaglszta s nyalta a kezt, a ruhjt, s megprblta egszen az lbe fszkelni s. Hts lbval majd’ sztkaparta a sz-nyeget. Alyssya sszekcolta finom szl bundjt, s nevet-ve prblta magtl eltasztani. Ne nyalogass mr, te bolond! Alyssya asszony s Shos! A babarsh gyermekkds mgis leugrott a sznyegre, s ott kez-dett fel-al rohanglni, mint aki megveszett. A kyress-nak ismt knnyek folytak az arcn, de ezttal a nevets ti.

Pyp vgl csak elunta a szaladglst, s megllt az gy eltt, ott kezdett ide-oda ugrlni, hogy hossz szre mi-att csak egy nagy rozsdaszn foltnak ltszott. Ha megszlalt, hangja vkonyan, trfsan csengett. Pyp s Shos egy alombl szrmazott, ugyangy iker-testvrek, mint s Syshja. No gyerkeklds persze melly Ladyrban.

Neki nem volt babarsha. Emejly mindig is kicsit ms volt, mint k ketten. Ok ketten pedig concitatorfiak asszonyai.

Szntiszta politika, semmi ms. Alyssya nem neheztelhetett a szleire ezrt.